CVR: 31 32 02 59+45 60 86 36 20Support@digipress.dk

Lidt om os

Digipress er en nystartet, familiedrevet virksomhed der tilbyder moderne, velfungerende og prisvenlige WordPress hjemmesideløsninger — oprettet og ejet af Thomas N. Andersen. Thomas er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har desuden en tillægsuddannelse i IT og webdesign fra Aarhus Erhvervsakademi. Thomas har både fungeret som underviser i multimedie forskellige steder og været freelancer. Han er også DigiPress’s fotograf.

Selv i et marked præget af stærk konkurrence fra gør-det-selv løsninger og såkaldte “gratis” udbydere, forbliver vi dedikerede til vores mål om at tilbyde værdifuld webdesign service, der er tilgængelige for alle.

Når du bestiller webdesign hos Digipress får du fuld kontrol og klare omkostninger uden overraskelser, samt professionel rådgivning om hosting. Vi byder dig velkommen til en problemfri oplevelse hos Digipress.

Vores mission med DigiPress

I DigiPress er vi enige om, at der må være et marked for en billig, gennemskuelig og personlig løsning i forhold til WordPress hjemmesider og andre former for online marketing. 

Selvom konkurrencen er hård fra gør-det-selv løsningerne og “gratis”-udbyderne, så er vi overbevist om , at det er ikke alle der har mod på at kaste sig ud i sådan et projekt.
For, nej – det er selvfølgelig ikke gratis, at få lavet din hjemmeside hos Digipress – men,

Vi ønsker dig velkommen hos DigiPress som kunde.